Vil du lære at tyde et horoskop?

Og vil du springe ud i det sammen med mig og være blandt de allerførste studerende på Skolen for Spirituel Astrologis spritnye diplomgivende grunduddannelse?

Det er med stor ydmyghed og ærefrygt, at jeg nu endelig kaster mig ud i det og tilbyder en 2 1/2 årig uddannelse i den esoteriske horoskoptydnings ædle kunst.

 

Vil du med på pionérholdet?

 

 Vi starter i februar 2024 med maks. 10 deltagere på holdet. 

Adgangskrav: En dyb interesse for de indre mysterier og det at være menneske.

Indhold på første semester

Horoskopets metasymboler: De fem porte

Når du kender de fem porte, kan du allerede sige noget meningsfuldt om et horoskop, for de viser livstemaer, som udspiller sig i natis (personen bag horoskopet) liv.

Desuden de første sneakpeaks ind i den spirituelle astrologi:

Undervisningen vil desuden afhænge af deltagernes processer og unikke sammensætning og være flydende og lydhør over for den aktuelle energi og det, der er brug for. Derfor er disse sneakpeaks med forbehold for intuitive ændringer.

Datoer forår 2024

(Datoer for 2025 kommer snarest)

  1. dag: 11. februar
  2. dag: 2. marts
  3. dag: 3. marts
  4. dag: 23. marts
  5. dag: 24. marts
  6. dag: 28. april
  7. dag: 1. juni
  8. dag: 2. juni

Alle dage kl. 10.00-15.30

I alt 44 uv-timer

I undervisningen på Skolen for Spirituel Astrologi vil jeg efter bedste evne lære dig alt det, du ikke kan læse dig til. Vi kan alle sammen slå op i en bog og læse om tegn, planeter, huse og aspekter, men at tyde et horoskop er mere end at se de enkelte dele, det er at se HELHEDEN. I den esoteriske og spirituelle horoskoptydning må vi desuden have intuitionen og inspirationen med os, derfor vil en stor del af træningen bestå i at bringe flere kvaliteter end intellektet i spil: Det indre syn, hjertets intuition og inspiration fra vores hjælpere på den anden side af sløret.

 

At tyde et horoskop er desuden lidt ligesom at tage kørekort; vi kan lære en masse teori på skolebænken, men vi lærer først at køre bil, når vi faktisk kører rundt ude på vejene. Derfor vil undervisningen i høj grad bestå af tydning, tydning og atter tydning. På de første semestre anvender vi deltagernes egne horoskoper, og på senere semestre vil der blive mulighed for at inddrage familie og venners.

Det praktiske:

Sted:

Astrologihuset

Teglværksgade 37, 4th

2100 København Ø

(der er elevator)

Al undervisning vil efter bedste evne blive optaget på video og tilsendt efterfølgende – dog uden garantier. 

Tilmelding:

Senest 15. januar 2024

Der er plads til 10 deltagere på holdet.

 

Datoer for andet semester i efteråret 2024 kommer hurtigst muligt.

Diplom

Der er hverken lektier, eksamener eller skriftlige opgaver på Skolen for Spirituel Astrologi. Efter endt uddannelse (fem semestre over 2 1/2 år)  får du et diplom, som giver dig mulighed for fagmedlemsskab i Astrologisk Selskab og ret til at benytte betegnelsen Astrolog FAS. Desuden er grunduddannelsen en forudsætning for evt. deltagelse på overbygningen hos mig eller andre spirituelle astrologer.

Pris:

4900,-

 

Prisen er per semester og betales før hver semesterstart.

UDSOLGT – send mig en mail på kira@spirituelastrologi.dk , hvis du vil på ventelisten

Ønsker du ratebetaling, kontakt mig på: kira@spirituelastrologi.dk    Sidste afdrag skal være betalt senest 1. februar.

Uddybning af undervisningen

Astrologien er, som så meget andet i denne overgangstid mellem tidsaldre, under forvandling, og den astrologi, der nu spirer op fra undergrunden i forskellige former, er noget helt, helt andet end den, vi kender fra damebladene. Den lidt gammeldags og skæbnebetonede astrologi, som hovedsageligt beskæftiger sig med ydre fænomener, har siden 80’erne givet mere og mere plads til den psykologiske astrologi, og i disse år er også den spirituelle – åndelige – astrologi ved at vågne. For når sløret mellem virkeligheden og Virkeligheden begynder at blive tyndt, som det gør for flere og flere, er den klassiske og den psykologiske astrologi ikke længere tilstrækkelig. Da må vi gå endnu dybere. Og højere.

 

”Esoterisk” betyder ”indre” og horoskoptydning for det indre menneske har altså først og fremmest fokus på de indre processer i erkendelse af, at de ydre fænomener et resultat af eller en forlængelse af de indre følelsesmæssige, mentale, sjælelige og sidste ende åndelige og guddommelige processer og impulser. Vi er altså ikke sagesløse ofre for omstændighederne, men skabende energivæsner.

Skolen for Spirituel Astrologi arbejder ud fra den underliggende præmis, at vi er åndelige kærlighedsvæsner, som for tiden befinder os i en fysisk krop, og som kom her til Jorden med et formål. Vi vender altså tingene på hovedet – eller i virkeligheden retvendt – og er ikke mennesker, der måske har en åndelig dimension, vi ER åndelige væsner, som for tiden har et menneskeliv.

 

Derfor vil hovedfokus i undervisningen være på bevidsthed og på det indre: De psykologiske, sjælelige og åndelige processer, kvaliteter og potentialer.

 

Astrologien er efterhånden så omfattende, at astrologer bliver mere og mere specialiserede. Den helt store passion og drivkraft bag Skolen for Spirituel Astrologi er, hvordan vi via person- sjæls- og åndshoroskopet og ved at dykke ned i astrologiens indre mysterier kan undersøge og få et landkort over, hvordan vi hver især kan bringe ”himlen ned på jorden” og rense ud i noget af alt det gamle gods, der forhindrer os i at realisere, erkende og bevidstgøre den sjælelige, åndelige og guddommelige virkelighed, lige her, lige nu. Alt det, der forhindrer os i at være til stede i verden og i fællesskabet med hinanden og med det guddommelige med et åbent hjerte som de kærlighedsvæsner, vi inderst inde er.

 

Det, der kaldes ”den indre vej”.

 

Det er ikke altid let arbejde, og vejen kaldes også ”den stenede vej”, men den er dét værd.

 

Skolen for Spirituel Astrologi er altså i lige så høj grad en mysterieskole, hvor den oldgamle visdom gennem astrologiens magiske kærlighedssprog vækkes til live i en mere tidssvarende form, så vi kan se at anvende den i dagligdagen i det 21. århundrede.

 

For det skal jo lande på jorden. Helt ned i rodchakra. Helt ned i hverdagen. Helt ned i horoskopets huse.

 

Og det er dét, undervisningen hovedsageligt vil dreje sig om: Hvordan vi i horoskopet kan se, hvad vi hver især kom for at lære, for at afvikle og rense, udvikle og bidrage med, karma, dharma og de sjælelige og åndelige kvaliteter og potentialer, vi har mulighed for at bevidstgøre og bidrage med til fællesskabets bedste.

 

Men vi starter med fundamentet: Med urhoroskopet og dets tegn, planeter, huse, elementer og dynamikker, som er de grundstene, vi må kende og stå fast på, før vi kan flyve op i højderne uden at blive væk.

 

Hvis det lyder som noget for dig, er du hjerteligt velkommen på pionérholdet, som starter i februar. Du kan melde dig til lige her:

OBS: Hvis det er den mere klassiske astrologi, du gerne vil lære i dybden, henviser jeg til andre skoler, som er meget bedre til dét, end jeg er.