Om Skolen for Spirituel Astrologi - og lidt om mig

Jeg hedder Kira og er født i 1976 med Solen i Jomfruen, Månen i Vandbæreren og ascendant i Vægten. Jeg bor ved vandet i Himmelhuset på Orø sammen med min mand, vores kat og en flok høns.

 

Jeg har stiftet Skolen for Spirituel Astrologi, som lige så godt kunne have heddet ”Skolen for vejen hjem”, for det er i virkeligheden det, jeg laver, i alt hvad jeg gør: Forsøger at pege på Vejen HJEM. At minde dig om, at det guddommelige findes, at det er VIRKELIGT, og at vejen ikke findes uden for os, men indeni. Og at det ikke er en vej, som er forbeholdt særligt udvalgte, men som vi alle kan gå.

 

For det er ganske vist: Alt det, vi længes efter, findes lige her, lige nu. Det er udelukkende et spørgsmål om bevidsthed. Om, hvor meget vi evner at tage ansvar og at åbne os for Kærligheden. Og jeg ved det, fordi jeg selv har gået vejen fra et liv i dyb, indre smerte til et liv, hvor Kærligheden fylder det meste det meste af tiden.

 

Den esoteriske astrologi er et kærlighedssprog, som beskriver Vejen, og som formår at sætte ord på ting, der egentlig er ubeskrivelige. Den esoteriske astrologi er som et landkort, der forklarer, hvad der sker med os, når vi begynder at bevæge os uden for alfartsvej, og Virkeligheden bag sløret begynder at åbenbare sig.

 

Vejen ser forskellig ud for os alle sammen, og alligevel er det den samme. Og langs vejen står de 12 stjernetegn som lysende fyrtårne og vidunderlige visdomslærere, mens planeterne er vores venner, som hele tiden kalder på os: Kom nu HJEM, smukke sjæl. Hjem i det lys du ER, den Kærlighed, du ER – ”himlen” er ikke et sted derude eller efter livet, den er lige her, lige nu, indeni og overalt omkring os. Den er en Værenstilstand.

 

”Spirituel” betyder ”at leve et åndeligt liv”, og det er det, jeg underviser i – gennem horoskoptydninger, skrift og kurser. Derfor er det, jeg laver, temmelig langt fra den lidt gammeldags, skæbnebetonede astrologi, for spirituel astrologi – eller esoterisk astrologi – handler om BEVIDSTHED. Om, hvordan vi finder vores egen stenede og lysende vej, om, hvordan vi åbner hjertet og udvider bevidstheden, hvordan vi bliver LEVENDE og bringer himlen ned på jorden. Lige her, midt i dagligdagen.

 

Astrologien har sideløbende med andre former for bevidsthedspraksis været en del af mit liv, siden jeg var ganske ung, men da jeg endelig fandt min lærer, Claus Houlberg, på Astrologisk Akademi, begyndte astrologien at gennemsyre alt i mit liv. For der findes ikke – ikke så vidt jeg ved, i hvert fald – noget, hvad angår bevidsthed, som den esoteriske astrologi ikke indeholder.

 

Shamanistisk astrologi er også en del af min praksis, og det er i virkeligheden langt hen ad vejen det samme som spirituel astrologi: Shamanistisk astrologi handler om direkte erfaring med, kommunikation med og ikke mindst OPLEVELSEN af de forskellige planeter, energier og visdomslærere.

 

Spirituel astrologi og shamanistisk astrologi er energiarbejde. Lysarbejde. Et Kærlighedsarbejde.

 

Astrologien handler om Virkeligheden bag virkeligheden. Om Vejen. Den vej, der kaldes: Den Indre Vej.

 

Og det er den vej, jeg selv går, lige her ved siden af dig. 

Uddannelse:

Jeg er uddannet astrolog og spirituel astrolog (overbygning) på Astrologisk Akademi v/Claus Houlberg, hvor jeg også har fået diplom i synastri og stadig efteruddanner mig på flere hold.

Jeg har desuden deltaget i et hav af kurser og workshops, blandt andet to års mysterieskole hos Lars Muhl og Ghita Ben-David, kvindecirkelleder hos Eva Andrea o.m.a.

I mit “tidligere liv” er jeg uddannet journalist og Gotveduddannet bevægelsespædagog.