Horoskoptydning

En horoskoptydning hos mig er først og fremmest et møde mellem to sjæle, hvor vi hen over dit horoskop taler om dig og den vej, der din. Esoterisk astrologi er ”astrologi for det indre menneske”, og derfor henvender jeg mig primært til dig, som allerede arbejder med dig selv eller har et ønske om at begynde på det, og til dig, der allerede går den indre vej og véd, at du er meget mere end din krop og midlertidige personlighed.

 

En esoterisk tydning tager udgangspunkt i det, der fylder for dig lige nu og her – og herfra dykker vi ned i  årsager, opgaver, potentialer, ressourcer, livsformål, karma, dharma o.a. alt efter behov.

 

Min fornemmeste opgave som astrolog er at SE dig og møde dig i hjertet og hjælpe dig med at skabe klarhed om dine næste skridt.

 

Du er velkommen. Præcis som du er, med alt det, der er dig. 

Himmelhuset på Orø

En horoskoptydning foregår hjemme hos mig i Himmelhuset på smukke Orø med udsigt til Isefjorden. Her kan du kombinere sessionen med en gåtur i de dejlige naturomgivelser, mens du lader energien lande, og/eller med en frokost på en af de lokale caféer.  

Det er nemt at komme til Orø: Fra Hammer Bakke, cirka 50 min. fra København i bil, sejler en lille færge hvert 20. minut hele dagen med en overfartstid på 6 minutter.

Verdens Lys

Når vi fødes ind i verden og trækker vejret for første gang, manifesteres vi som ånd i materien, og dét øjeblik er Guds Vilje, for det er hvert eneste øjeblik.
 
Fødselshoroskopet viser på den måde Guds Vilje med den enkelte: Hvilken del af Lyset, vi kom for at stråle og manifestere. Hvilken del af Lyset, vi kom for at integrere i den kollektive, materielle bevidsthed. Den del af Himlen, vi kom for at bringe til Jorden.
 
Vi er dem, der mangler, og dem, vi længes efter.
 
For når vi krænger de gamle, slidte måder af os, når vi smider vores udtjente ham af glemsel, dårligt selvværd, separatisme, frygt, fordømmelse og skam, når vi husker, hvem vi er, opdager vi:
 
Vi ER Guds Vilje.
 
Vi ER Lys og Kærlighed.
 
Vi ER kraft, og vi er kraftfulde skabere.
 
Vi er healere og seere, og vi er dem, som kom for at bringe Lyset ind i verden.
 
Vi er dem, vi kaldte på, og dem, vi bad til.
 
Vi er Verdens Lys.
 
Hvis vi vil.

Priser

Horoskoptydning: 1600,-

 

Opfølgende session: 1100,-

 

1/2 times prognosetydning*:  600,-

 

Synastri (f.eks. par eller forælder/barn)’**: 2200,-

*I en prognosetydning ser vi på de aktuelle prognose- og transitindflydelser i dit horoskop, og hvad det betyder for dig. En prognosetydning er kun for dig, der tidligere har været til almindelig horoskoptydning, og kan foregå over telefon.

 

**Hvis begge parter har været til almindelig horoskoptydning først (anbefales stærkt) er prisen 1600,-

Det er vigtigt, at du kender dit fødselstidspunkt. Hvis du ikke kender det, kan du få det oplyst hos Rigsarkivet. Der kan være lidt ventetid.