Hjerte til hjerte samtale

Jeg tror ikke på, det er meningen, at vi skal gøre det hele selv. Tværtimod tror jeg på, vi er her for at hjælpe hinanden, støtte hinanden og heppe på hinanden.

 

Hvis du savner lidt perspektiv og sparring på Vejen, hvis du er faret vild og ikke ved, hvor du nu skal gå hen og har brug for tale med én, der vil møde dig i hjertet, kan du booke mig til en samtale.

 

I en hjerte til hjerte samtale vil jeg lytte intuitivt til dig og hjælpe dig videre, så godt jeg kan.

Værktøjskassen

Før jeg fandt vejen hjem i hjertet og Kærligheden, har jeg selv set mange af livets skyggesider. Jeg kender den indre smerte, jeg véd, hvor svært det kan være at finde et lysglimt – men jeg har også erfaret, hvordan man kan finde det, og hvad det kræver.

 

Gennem min egen rejse og søgen har jeg erhvervet en temmelig stor værktøjskasse af redskaber, indsigter og forskellige former for praksis, som du kan få glæde af.

 

Hvis du kender dit fødselstidspunkt, inddrager vi dit horoskop og prognose efter behov – en samtale er dog ikke en fuld horoskoptydning.

 

Jeg er IKKE uddannet terapeut, så jeg vil muligvis henvise dig til sådan én, hvis det er det, jeg oplever, du har behov for.

En samtale er til dig, som

Praktisk

En samtale kan enten foregå som et fysisk møde (anbefales) i Himmelhuset på Orø, i mit lejede lokale i Kirke Hyllinge eller over telefonen.

Kontakt

Til det, der haster: Send mig en sms på 23 29 53 46, så kontakter jeg dig så hurtigt som muligt. Der kan i sjældne tilfælde gå nogle dage, hvis jeg er på retræte e.a.

Til det, der ikke haster: Send mig en mail på kira@spirituelastrologi.dk

Pris

300 kr. pr. kvarter