Privatlivspolitik

Når jeg er i kontakt med dig, og når jeg skal tyde dit horoskop, får jeg adgang til personfølsomme oplysninger.

Jeg håndterer følgende persondata:

  1. Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse modtaget via mail via webudbyder, Simply, www.simply.com og Mailchimp, www.mailchimp.com, samt korrespondance.
  2. I tilfælde af horoskoptydning håndterer jeg dine fødselsdata; dato, tidspunkt og sted.

Sådan håndteres dine data:

  1. Navn og mailadresse lagres i mailprogrammets adressebog. Eventuel fakturaadresse lagres i mit bogføringssystem. Dit telefonnummer slettes igen, medmindre vi aftaler at fortsætte kontakten via telefon. I dette tilfælde gemmes navn og telefonnummer i telefonen.
  2. Mailkorrespondance opbevares i fem år jf. bogføringsloven i Danmark.
  3. Fødselsdata lagres i mit horoskopprogram i op til fem år, hvorefter de slettes. Du kan også bede mig slette det med det samme efter endt session, eller hvornår du end ønsker det.

Jeg gør ikke følgende med dine oplysninger:

  1. Jeg sender ikke reklamer, medmindre du tilmelder dig mit nyhedsbrev, hvor der indimellem vil være et tilbud – dette vil dog ske sjældent.
  2. Jeg videregiver ikke dine oplysninger til nogen.

Dine rettigheder

Du kan altid bede om at få oplyst, hvilke oplysninger jeg har om dig. Du har ret til at bede mig om at slette alle dine persondata – visse typer data er jeg dog lovgivningsmæssigt forpligtet til at opbevare i fem år, jvf ovenstående. Du har også ret til at bede mig om at opdatere de oplysninger, jeg har om dig (og det håber jeg, du gør).

Risikoanalyse vedrørende persondatahåndtering

Min håndtering af persondata indebærer meget lav risiko for individers frihed og rettigheder (altså den type, der kan føre til diskriminering, identitetstyveri eller bedrageri, økonomiske tab, skadelig rygtespredning, eller som er en krænkelse mod fortrolighedspligt/tavshedspligt). Computeren og netværket, som disse oplysninger lagres på, beskyttes på betryggende vis med antivirusprogram, firewall og et sikkert mailprogram.