Gå ind i julen forbundet til din essens og dit hellige hjerte

I år falder vintersolhvervet d. 22. december tidligt om morgen, hvor Solen bevæger sig ind i Stenbukkens tegn og markerer starten på de 12 hellige dage og nætter. Det er sidste vintersolhverv med Pluto i Stenbukken, før han i slutningen af januar går ind i Vandbærerens tegn.
 
Gennem de 12 hellige nætter virker udstrålingen fra de 12 stjernetegn, og de 12 visdomslærere står klar på de indre planer til at bringe os endnu tættere på vores essens og på det guddommelige. Det er en hellig tid med kraftig lysindstrømning, hvor sløret mellem verdenerne er tyndt, og det er en god tid at forbinde os med viljeskærlighedslyset i hjertet og med de indre, magiske riger.
 
På Vandbærerens dag, lørdag d. 23. december, inviterer jeg til kvindecirkel og ceremoni på Orø. Sammen sætter vi os i cirkel og forbinder os med hinanden og med planterne i form af kakao og blå lotus og med det guddommelige. Jeg vil kort fortælle om de 12 hellige nætters betydning og om de 12 stjernetegns esoteriske mottoer, og sammen vil vi gå i meditation og bøn, drikke ceremoniel kakao og te af blå lotus, lytte til hjerteåbnende og erindringsskabende musik og dele, hvad der kommer til os.
 
Kom, smukke sjæl, lad os sammen, i forbundethed og i søsterskab, gå ind i julen og de 12 hellige nætter med hjertelyset tændt.

Tid & sted

23. december 2023

kl. 14.00 - ca. 18.00

I Himmelhuset på Orø

Det er let at komme hertil, når du tager færgen fra Hammer Bakke, som sejler hvert tyvende minut hele dagen med en overfartstid på 6 minutter.

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig lige her, og nogle dage før får du en mail med mere praktisk info, og jeg opretter en messengertråd, hvor evt. samkørsel kan arrangeres. Ved for få deltagere aflyses cirklen, og du får selvfølgelig dine penge retur.

Jeg serverer kakao, blå lotus te, vand, lidt frugt og nødder og holder rummet, og sammen skaber vi et helligt og kærligt rum, hvor vi kan modtage lysindstrømningen i hjertet. Du er velkommen, med alt hvad du er.
 
Der er plads til 8 kvinder i cirklen.