Astrologi & Alkymi

I Facebookgruppen ”Astrologi og Alkymi” deler jeg ud af alt det, jeg ved om at gå den indre vej og om den esoteriske – indre/sjælelige – astrologi.

 

Gruppen er for dig, der ønsker at vide mere om tegnenes og planeternes dybere, esoteriske lag, som savner et landkort over Vejen og har lyst til at være med i en gruppe af ligesindede, som også går Vejen.

 

Hvert opslag i gruppen er en invitation til at huske, hvem du er. En invitation til at tænde dit indre lys og til at gå vejen hjem.

 

Gennem astrologiens magiske sprog undersøger vi sammen den indre forvandling fra glemsel til erindring, den alkymi, som gør os i stand til at rumme, være og give mere og mere Kærlighed.

 

For vi er væsner af Ild, vi er væsner af Lys og af Kærlighed, vi er allerede alt det, vi længes efter, og når erindringen begynder at vågne, og sløret mellem os og Virkeligheden skridt for skridt bliver tyndere og tyndere, forvandles alting.

 

Og at stå midt i forvandlingen, at gå Vejen, kan indimellem føles som at stå midt i en mægtig orkan, som at gå gennem tågede landskaber, uden at kunne se en hånd for sig, mens vi skridt for skridt giver slip på alt det, vi var.

 

For sådan er det: At blive os Selv er en alkymisk proces, hvor vi undervejs må give slip på alt det, vi troede, vi var, på alt det, vi troede, vi vidste, på alle de historier og overbevisninger, som forhindrer os i at leve og være dem, vi i virkeligheden er. Dem, vi var og altid har været, før verden fik os til at sætte lås og slå foran vores smukke hjerter og gemme os under lag på lag af masker og beskyttelse.

 

I en grad, så vi helt glemte, hvor vi kom fra, og hvem vi er:

 

Levende, lysende, skabende ÅND.

 

Og nu er det tid til at vække erindringen og genetablere forbindelsen.

 

Kom ind i gruppen lige her:

Haumeas Cirkel

“Astrologi og Alkymi” udsprang af Haumeas Cirkel, hvor jeg gennem et helt år måned for måned beskrev de 12 stjernetegn. Jeg er ikke længere aktiv i gruppen, men den findes stadig, og du er hjerteligt velkommen til at læse om de 12 tegn. Gruppen er åben for alle og er ganske gratis.

 

Find den her:

Du kan også følge Skolen for Spirituel Astrologi på sociale medier her: